tirsdag 30. mars 2010

En oppgave fra stafetten - Eiendomsmegler:)



Fant ut at jeg aldri fikk lagt ut denne LO'n fra stafetten. Oppgaven var å bruke 10 bilder, og jeg ønska å få scrappa avisartikkelen fra da ungene i barnehagen hadde besøk av en journalist som spurte de hva en eiendomsmegler var for noe?
Det var jo klart at ingen visste hva det var for noe, og ungene kom opp med de herligste forklaringene mange hadde forklaringer som ligna på pappaen sin jobb - "jobbemann" - veldig gøy å ha til senere. Ifølge en kollega -så gav flyskrekk en ny betydning etter min snelles forklaring:)
Jeg laminerte bildene før jeg scrappa dem, slik at de skal holde seg.

Ha en toppers dag:)
Klem fra meg:)

søndag 28. mars 2010

Kort laga på Hobbyhimmelen:)

Det er ikke mye nytt fra denne fronten - lite scrapping.
Nå er det påskeferie og den skal tilbringes på hyttetur med svigers.

Da jeg var på treff på Hobbyhimmelen sist (begynner å bli lenge siden) så var utfordringen å scrappe med bruk av borderpunchere. Her er mine kort.










Ha en toppers påske:)

Ha en toppers dag:)
Klem fra meg:)

fredag 5. mars 2010

Jeg er hjemme og nyter vinterferien. Tiden flyr så altfor fort. Det har dessverre ikke blitt noe særlig tid til scrapping, var en tur hos Renate i går, og laga noen kort.
Disse LO'ene er henta fra stafetten.



Denne oppgaven var temaet "Hjerte" - og disse bildene av Hanne som tegner hjerte i sanda er bare helt utrolig herlige. Jeg visste ikke engang at hun kunne tegne hjerte<3
Veldig enkel LO, men bildene sier sitt syns jeg.



Digger dette bildet av familien:) Det var min mann som fant på ideen. Syns det er så herlig at ungene holder hender. Veldig enkel denne også. Her var oppgaven å bruke maling eller glimmermist.



Et herlig bilde av fadderjenta mi, Frida. Oppgaven var lilla, og en veldig enkel LO ble resultatet igjen.

Ha en toppers dag:)
Klem fra meg:)