onsdag 25. mars 2009

SCRAPORAMA:)



Da har jeg kommet tilbake til hverdagen etter ei fantastisk flott helg:) All honnør til de flotte jentene som har arrangert en slik drømmehelg for scrappegale damer:)
Jeg hadde godt selskap av Wenche og Line - når hun ikke sto og solgte sine flotte ark:)
Og jammen meg fikk jeg gjort litt også:)
(Fargene på bildene ble litt dårlige da de er tatt i kveldslyset....)

Denne LO'n laga jeg på kurs med Nabon, hun er jo en mester på vintage - noe jeg definitivt ikke er. Men jeg fikk da laga denne LO'n, som jeg er fornøyd med. Må føre på litt tekst, og gjøre noe med knappene, de ble ikke helt sånn som jeg ville.



Denne er min favoritt, utfordringen var å lage en "ikke-firkantet" LO. Denne er av min lille nevø som bare er 11 timer gammel på bildet - en liten skjønning:)



Her har jeg prøvd å være kreativ, laga kakemenn- figurene selv - vi lager nemlig kakemenn og ikke pepperkaker. OK resultat - litt hurtig scrapp, før man skulle dra på søndag.



Denne LO'n er fra skisseutfordring på treffet. Ikke helt min favoritt....



Denne er og en skisseutfordring fra treffet. Denne liker jeg - her har jeg utfordret meg på litt freestyle (syns nå jeg selv). Det skulle egentlig ha vært et ark der Nilen renner - jeg måla den istedet med gesso og stempelpute, spraya på litt glimmermist for å få en sprutende effekt:)



Dette kortet laga jeg på kurs med Heidi - flott kurs, trivelig dame som kom med mange gode tips. Jeg gleder meg til å prøve meg litt selv på dette:)




Norsk stempelblad har flere flotte GRATIS kurs i løpet av helga, og de er verdt å få med seg. Jeg fikk med meg dette uttrekkskortet. Veldig flott resultat, og det er ikke så vanskelig som det ser ut som.

torsdag 19. mars 2009

Husmorferie i morgen :)


Sitter og prøver å finne noen bilder som jeg kan ha med meg på treff, og da kom jeg over et kort jeg laga for lenge siden - så jeg slenger det ut.....

Klar for å pakke - I morgen blir jeg plukka opp på Gardermoen - staselig å kjøre fly til Oslo - blir plukket opp der, så drar vi og henter lillesøs, før vi drar og besøker Stine og Magnar i deres nye leilighet.
Lørdag er det opp - stå klar kl. 09.30 ved messa - og klar for shopping før vi skal på kurs med Nabon:) Det blir full pakke for meg i helga - messe, treff og kurs både lørdag og søndag - håper jeg får sugd til meg masse inspirasjon:)

onsdag 18. mars 2009

En liten oppdatering:)


Siste oppgave i mesterscrappen - digger bildene av "Spiderman" m ekstrautstyr:)

Disse to ukene har flydd avgårde. Jeg føler at jeg ikke har fått gjort noen ting. Dvs jeg og gubben var en flott tur til London - mye god mat, mange kilometer spasering, litt småshopping - rolig og avslappende. Det beste med turen var "Lion King" - makan til scenografi skal man lete lenge etter:) Absolutt verdt å få med seg.

Har vært veldig sliten de siste ukene, hadde jo gleda meg til å få brukt scrappeplassen min, men den er jammen meg ubrukt:) Gleder meg til helga da skal jeg på Scraporama - sammen med ei venninne - skal bli godt med husmorferie:)

onsdag 4. mars 2009

Jeg har blitt tante:)





Tirsdag 3. mars, kl 02.08 kom vesle Ludvig til verden:)
Det passa jo helt perfekt, så vi fikk tid til å dra innom på sykehuset og hilse på ham og hans flotte mamma - før vi dro til Oslo:)

Han var bare så skjønn, var ikke et halvt døgn engang, men lå i tante sitt fang med veldig våkent blikk og koste seg, helt stille og rolig:) Og det er jo ekstra gøy at det kom en gutt:)

All honnør til Elin som bare er super rå - tøffere jente skal man lete lenge etter:)
Gratulerer så masse til lillebror som er blitt tre barns far, Kamilla og Tomine som er blitt stolte storesøstre:)

Gratulerer så masse til lillesøster Linn som er 25 år i dag:)

søndag 1. mars 2009

LOST i scrapping:)







Arctic Scrapbooking arrangerer LOST i scrapping 2 helger i året. 13 forskjellige oppgaver å løse, alle med tidsfrister. Veldig moro, god øvelse i å bare scrappe, uten å tenke alt for mye - noe jeg trenger øvelse i. Jeg laga 6 LO'er, ikke alle like bra, men gøy var det lell....
De arrangerer LOST i kort også, 24-26 april - men da er ikke jeg hjemme...