mandag 29. juni 2009



Hei og hopp - sommeren er topp:)
Jeg fikk laga noen kort til noen av de skjønne damene jeg har jobbet sammen med. Her er et posekort som Kristin - ei jeg delte klasse med - fikk.
Nå går tiden med til sommer aktiviteter, og scrapping er jo ikke akkurat en av disse.... Da må det komme regn....
Ha en toppers sommer alle sammen:)


Innsiden (har sladda bort teksten)

søndag 14. juni 2009

Ferdig med sensorarbeiet - kanskje jeg får scrappa?

Da er jeg endelig ferdig med sensorarbeidet - 140 eksamner har fått sin karakter. Så nå blir det bare spennende å se om jeg og medsensor blir enige på tirsdag.

Ha en toppers helg - her er det sommer:)

lørdag 6. juni 2009

Hobbyhimmelen - treff

Da har jeg endelig fått vært på treff igjen, og denne gangen så var det kort som sto på dagsordenen. Det er jo ikke helt likt meg - men det er så mange jeg skulle ha fått laga kort til, så det var godt å få laga litt. Jeg laga 6 kort, ikke dårlig til å være meg:)


Dåpskort som mamma har bestilt.


Et kort til ei venninne;)

Et kort til ei fantastisk "barnehagetante" som desverre har sluttet i barnehagen til ungene. Hun fortjener en hilsen.


Det samme gjør en "barnehageonkel" som også desverre skal slutte. Han skal og få en hilsen.


Til oldemor som takk for de flotte genserne som hun har strikka:)

mandag 1. juni 2009

Pinse - sommer og sol = båtliv og bursdagsfeiring:)

Bursdagsbarnet i gaven som oldemor på 84 år har strikka:)
"Passa heilt perfekt" - som bursdagsbarnet uttrykka:)

For en fantastisk herlig pinse. Her har det vært 3 års feiring med 19 stk. Deilig grillmat laget av mesterkokken megselv:) Jeg laga foccacia, blomkål/broccoli salat (har dere ikke smakt den - så anbefales den på det aller varmeste) salat, hjemmelaga potetsalat, marinerte scampi, marinerte kyllingvinger, marinert kyllingfileet, laksefileet, pølser og brød - NAM, NAM:)

Konsentrert krabbefisker:)

Frokost ute hele helga. Søndag og mandag fikk vi årets første båtturer - og det var sommertemperatur og vindstille. Helt fantastisk. Gubben bada frivillig i går og i dag, mens jeg ufrivillig fikk meg et bad i dag, da jeg skulle ankre opp båten:) Vi har fiska maaaaaaaaange krabber, og spist grillmat:) Eneste er at man angrer litt på at man ikke planla overnattingstur, for det har det virkelig vært vær til.

Hadde veldig lyst til å dra til Mandal på scrappetreff, men jeg innså jo at tiden ikke strakk til. Har endel kort jeg burde fått laga. Blir ikke mye scrapping for tiden. Men jeg har vært flink og retta en bunke med eksamner:)