fredag 27. februar 2009

Mesterscrappen runde 4 og 5



Har vært sliten med mye jobbing, og ikke vært særlig inspirert til å scrappe i de siste, så disse rundene har jeg ikke lagt mye energi inn i bidragene mine......

Det øverste er runde 5 der oppgaven var et inspirasjonsbilde - som egentlig bare gav mye frustrasjon, jeg valgt sirkler, turkis og gul - fargen jeg IKKE liker......

Den neste er runde 4 der LO'n ikke skulle være firkanta i bakgrunnen.

Men nå har jeg VINTERFERIE - så da skal jeg kose meg:)

mandag 16. februar 2009

TENK å ha en storebror som deg:)


Bidrag nr 3 i Mesterscrappen. Oppgaven denne gangen var å ha ordet TENK i en eller annen form, og jeg slet virkelig - spesielt siden PC'n tok kvelden, og jeg måtte bruke noen bilder jeg hadde liggende.
Jeg elsker bildene av go'gutten som hjelper lillesøster med skoen - han er jo bare en ordentlig god storebror:)
Ble godt fornøyd med LO'n, prøvde å få litt "guttefarger" inn, men siden bildene i seg selv er veldig fargerike så jeg måtte ha noe dust også.

Takk for stemmene:)

lørdag 14. februar 2009

Blogg candy:)


Elisabeth har lagt ut en flott blogcandy i bloggen sin. Sjekk den ut - hun er en meget dyktig scrapper fra det blide sørland:) http://hjerterommet.blogspot.com/

torsdag 12. februar 2009

Mammas Supermenn


Bidrag nr 2 til til Mesterscrappen. Digger bildet, men det var jammen meg vanskelig å scrappe, har hatt det liggende lenge, men følte til "reklameoppgaven" at det kunne passe. Hadde ikke noe lyst til å pynte det, men la bildet komme frem.
Den stolte sønnen i huset lurte på hvem som skulle ha "det" - har ikke lært seg navnet LO enda - Da jeg svarte at det skulle vi ha - da lurte han fælt på om han kunne ha det på rommet sitt - så nå henger det fint over senga hans - og han er mektig stolt:)

Takk for stemmene jeg fikk:)

Gleder meg til treff på Hobbyhimmelen i morgen:) Mamma kommer og passer ungene, så da skal jeg dra tidlig.....

Setter veldig pris på å få kommentarer:)

fredag 6. februar 2009

Mesterscrappen


Her er mitt første bidrag til Mesterscrappen på Scrapping.no. Jeg syns alltid det er greit å melde meg på sånne konkurranser, for da får jeg presset på meg slik at jeg får scrappa - "best under press!!"
Det gir også en god mulighet for å bli enda bedre kjent med de flotte screppene i Vest-Agder:) Jeg lærer utrolig masse av å være med. Det gir kjempeinspirasjon å se alle de flotte og ulike bidragene.

Og jammen meg så vant jeg ikke første runde:)
Bildene er tatt på toppen av Operaen, hvor snuppa løp og kosa seg:)

TUSEN TAKK for alle stemmene - det setter jeg veldig pris på:)

torsdag 5. februar 2009

Noen kort :)


Fikk laga noen kort i går. I dag har jeg sendt et avgårde til min gode venninne som hadde bursdag i går - bedre sent enn aldri:)

mandag 2. februar 2009

Endelig scrappeplass:)


YIPPY!!
Nå har jeg endelig fått meg SCRAPPEPLASS :)
Etter å ha levd med alt utstyret mitt i den bitte lille stua vår. Pakka opp og pakka ned, slik at ikke ungene ødela det jeg laga, så har jeg endelig fått min lille krok på soverommet:)
Hylla er en gammel en som jeg har arva og mala, magnetveggen er IKEA, så jeg er godt fornøyd.
Så nå gjelds det bare om jeg får scrappa - he,he...

Det har gått greit på skolen i dag!

søndag 1. februar 2009

Noen kort




Måtte jo lage noen kort til de herlige menneskene som jeg jobbet sammen med, da jeg sluttet:)

SCRAPORAMA


Skal du på SCRAPORAMA??? Det skal jeg. Var på messa i fjor vår også, og det var veldig gøy. Det er noe med det å gå rundt å se, ta og føle på produktene - det liker jeg. Syns også det var så bra at de har satt av en egen scrappeplass for hele helga - det gleder jeg meg til, da får jeg masse inspirasjon - og så er det bare å få det ut i henda - hehe!!

Skal sammen med min gode venninne fra Hamar - gleder meg!!

Sees vi????

HELG:)

Det er helg, og klokka er 02.00 natt til søndag. Jeg skulle jo ha sovet for lengst, men har tankespinn inni hodet mitt.

På fredag hadde jeg siste dag på skolen jeg har jobbet på - og det var veldig trist. Det første som hendte den dagen var at da jeg kom på skolen og så avisa, så var hovedoppslaget om ei jente jeg hadde i fjor. Hun sliter med spiseforstyrrelser. Da kom de første tårene.
Jeg "måtte" jobbe en time overtid, dvs ungene hadde laget overraskelses avskjedsfest for meg. Jeg ble hentet av en herlig gentleman og ført inn i klasserommet, og der satt alle 70 elevene og ropte "surprise":) De hadde bakt kaker og kjøpt den flotte blomsteroppsatsen, sjokoladehjerter, bannere og plakater. Jeg fikk mange flotte kort, dans og sang, og 1000'vis av gode klemmer. Det var stort. For noen herlige unger:) Utrolig godt å vite at så mange syns at jeg er en fin lærer - men så vondt jeg har inni meg for at jeg føler at jeg har svikta dem. Vondt var det selvfølgelig å si hade til teamet - skjønnere folk må man lete lenge etter:)
Rektor fortalte at en av elevene hadde spurt henne om hun ikke var sjef. Om det ikke var sånn at hun kunne bestemme. Da burde hun jo gjøre noe med det. Hva da? hadde rektor sagt. Du kan jo ikke bare la Laila gå, du må jo gjøre noe:)
Vet at jeg høres ut som ei sippete, selvskrytende jente - men det er akkurat sånn jeg føler meg nå.

I dag har sønnen feira 4 års dagen - kjempekoselig gymbursdag, med 7 inviterte venner, og han var storfornøyd med dagen. Han har sovet oppe i køyesenga for første gang - og var så stolt:) Bestemor Oslo er på besøk - kjempekos.
I morgen kommer resten av morslekta på feiring:)
På selve dagen hadde han dette til middagsønske: Ris og is:) Ikke storforlangende:)

På mandag er det en ny dag:)